Rendezési terv véleményezése 2023. december 12.

A Képviselő-testület döntése alapján még 2021-ben indult el a településfejlesztési koncepció és a településrendezési eszközök (közismert nevén: rendezési terv) készítése, amely a megalapozó- és alátámasztó munkarészek, a településfejlesztési koncepció, a településszerkezeti terv, a helyi építési szabályzat, továbbá a kül- és belterületi szabályozási tervek tervezetének elkészültével véleményezési szakaszába érkezett.

A településfejlesztéssel és településrendezéssel, a települési arculati kézikönyvvel és a településképi rendelettel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló  

Karmacs Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2017. (X.20.) önkormányzati rendelete szerint Önkormányzatunk az érdekképviseleti-, a civil- és a gazdálkodó szervezetek, továbbá a lakosság tájékoztatását, és részükre a véleményezés lehetőségét is biztosítani kívánja.

A tervezetek papír alapon az önkormányzati hivatalban, ügyfélfogadási időben is megtekinthetők.

A tervezetekkel kapcsolatos véleményeket legkésőbb 2024 január 10.-ig lehet írásban megküldeni Karmacs Község Önkormányzata részére levélben a 8354. Karmacs, Szent Anna tér 1. címre, vagy elektronikus levélben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címre.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK MEGTEKINTÉSE ITT!